Pripreme sportista

Pripreme sportista

Objekat "Vidikovac" na planini Gučevo zbog samog položaja na 550 m nadmorske visine idealno je mesto za pripreme sportista, pre svega fudbalskih, košarkaških ,rukometnih, odbojkaških ekipa kao I za pripreme atletičara zbog same prirode terena. U okviru objekta nalazi se teren za košarku, rukomet i mali fudbal sa reflektorima, a za pripreme fudbalskih ekipa koriste se travnati tereni u Lozničkom polju 3 travnata terena sa reflektorima u samoj Banji koviljači. Veliki broj staza za šetnju I trčanje, blaga klima I čist vazduh na samoj planini je ono što privlači sportiste da posete Gučevo. Za sportiste se organizuju posete otvorenom bazenu, kao i izleti u Tršić i Tronošu.

U Dečijem odmaralištu se već nekoliko godina tradicionalno održava atletski kamp dece iz dijaspore pod pokroviteljstvom RTS-a, kao i Atletski kamp "Aleksandar Aca Petrović. Objekat je zbog samog položaja i klime, nekoliko godina mesto okupljanja sportskih ekipa koji u objektu realizuju kako zimske tako i letnje pripreme. Navedimo samo neke od njih: F.K."Jednistvo" iz Užica, F.K."Zemun", F.K"Hajduk" sa Liona, F.K."Sevojno" iz Sevojna, F.K."Sloboda" iz Užica, F.K"Sloga" iz Požege, Akademija fudbala "Duljaj" iz Topole, FK "Proleter " Zrenjanin, FK "BSK" Borča, ŽOK Sutjeska - Bačko Dobro Polje, KK "Hajduk" Kula, Košarkaški klub "Nis"-Elemir, Škola fudbala "Fair play" iz Beograda, F.K:"Lokomotiva" iz Beograda, Veslački savez Srbije, Softball savez Srbije, Skyball savez Srbije, "Crveni krst" iz Beograda, razne nevladine organizacije kao što su "Svetionik", "Iskra", kancelarija za mlade grada Loznice, Savez izviđača grada Loznice, gradska uprava grada Loznice, Savez izviđača Srbije i mnogi drugi.

10

Loznica

145

Beograd

135

Novi Sad

55

Šabac

Svaki trenutak proveden na Gučevu, u odmaralištu Vidikovac, za nas je bilo pravo zadovoljstvo. Veliko hvala za sav Vaš trud. Sve čestitke od učenika I2, II2, III3 i II3 i njihovih učitelja! Nadamo se da ćemo se ponovo videti.
Osnovna škola "Dositej Obradović" Omoljica
Hvala Vam na pravom srpskom gostoprimstvu! Nek je vino u našoj čaši i pesma na usnama.
Udruženje studenata tehnike Evrope
Bili smo sa Vama i prethodnih godina pa se nadamo da ćemo se družiti i dalje.
OŠ "Živko Ljujić" Nova Varoš
Malo je reći divno. Doček. Unošenje stvari. raspoređivanje. Organizacija. Zabava. Higijena. Tople sobe. Hrana. Zdravstvena nega. Ljubaznost. Tolerancija, Briga. Lepa reč. Pažnja. Kratko rečeno oduševljeni smo.
Učiteljice Ljilja i Beba. OŠ "Vuk St. Karadžić" Starčevo

O odmaralištu

Na samo 4 km od Podrinjske lepotice Banje Koviljače, na nadmorskoj visini od 550 m., koja nesumnjivo predstavlja raj za uživaoce u prirodnim lepotama, nalazi se Ugostiteljski kompleks "Vidikovac".

Kontakt podaci

Dečije odmaralište "Vidikovac"

015 / 818 - 326

Turistička agencija "Gučevo-Travel"

015 / 875 - 045

office@gucevotravel.co.rs

www.gucevotravel.co.rs/

Newslatter

Prijavite se za promotivne ponude.
Copyright © 2018 Odmaralište Gučevo. Sva prava zadržana.

Search