Nastava u prirodi

Nastava u prirodi

Blaga klima, čist vazduh, netaknuta priroda i mnogobrojni sadržaji, će u potpunosti animirati naše najmlađe goste i ispuniti im dan od jutra do večeri na najkvalitetniji način. Zašto baš naš objekat:

Zbog vazduha i ambijenta

Zbog ljubaznog osoblja koje je podređeno samo deci

Zbog najboljih rekreatora koji su tu od 09h do 22h svakoga dana sa decom

Zbog naših doktorki koje brinu o zdravlju dece 24 časa

Zbog našeg domara koji je tu 24 časa

I naravno zbog nas samih!

U saradnji sa našim licenciranim rekreatorima program nastave u prirodi koji se sprovodi u odmaralištu prilgođen je u potpunosti našim najmlađim gostima i popunjen je od prvih jutarnjih aktivnosti do poslednjih večernjih. Jelovnik je u saradnji sa doktorima prilagođen uzrastu dece od I do IV razreda. Odmaralište "Vidikovac" je svojim najmlađim gostima tokom sedmodnevne nastave u prirodi obezbedilo 3 izleta u Tršić, Tronošu, Botaničku baštu "Rajska dolina", etno selo Sunčana reka, sopstvenim autobusom. Naravno tu su i šetnje do Banje Koviljače, poseta tradicionalnom seoskom domaćinstvu, rasadniku, spomen kosturnice na vrhu planine Gučevo na 779 metara nadmorske visine odakle se pruža predivan pogled.

Pored samog odmarališta nalazi se asfaltno igralište za mali fudbal, košarku i rukomet. Dečije odmaralište "Vidikovac" ispunjava sve potrebne uslove za organizovanje nastave u prirodi, ekskurzija, seminara, skupova za manje grupe. Rekreator i lekar su u odmaralištu prisutni 24 časa. Pre svega zbog tišine u kojoj se nalazi, blage klime i svežeg vazduha. Našem gostu ostaje samo da se prepusti uživanju.

10

Loznica

145

Beograd

135

Novi Sad

55

Šabac

Svaki trenutak proveden na Gučevu, u odmaralištu Vidikovac, za nas je bilo pravo zadovoljstvo. Veliko hvala za sav Vaš trud. Sve čestitke od učenika I2, II2, III3 i II3 i njihovih učitelja! Nadamo se da ćemo se ponovo videti.
Osnovna škola "Dositej Obradović" Omoljica
Hvala Vam na pravom srpskom gostoprimstvu! Nek je vino u našoj čaši i pesma na usnama.
Udruženje studenata tehnike Evrope
Bili smo sa Vama i prethodnih godina pa se nadamo da ćemo se družiti i dalje.
OŠ "Živko Ljujić" Nova Varoš
Malo je reći divno. Doček. Unošenje stvari. raspoređivanje. Organizacija. Zabava. Higijena. Tople sobe. Hrana. Zdravstvena nega. Ljubaznost. Tolerancija, Briga. Lepa reč. Pažnja. Kratko rečeno oduševljeni smo.
Učiteljice Ljilja i Beba. OŠ "Vuk St. Karadžić" Starčevo

O odmaralištu

Na samo 4 km od Podrinjske lepotice Banje Koviljače, na nadmorskoj visini od 550 m., koja nesumnjivo predstavlja raj za uživaoce u prirodnim lepotama, nalazi se Ugostiteljski kompleks "Vidikovac".

Kontakt podaci

Dečije odmaralište "Vidikovac"

015 / 818 - 326

Turistička agencija "Gučevo-Travel"

015 / 875 - 045

office@gucevotravel.co.rs

www.gucevotravel.co.rs/

Newslatter

Prijavite se za promotivne ponude.
Copyright © 2018 Odmaralište Gučevo. Sva prava zadržana.

Search