Odmaralište

Odmaralište Vidikovac

Svi koji požele da nekoliko dana predahnu od "blagodeti" urbanog života i da se dobro odmore uz miris voćki u dozrevanju, sveže pokošene trave ili šarekolikog procvetalog lekovitog i šumskog bilja, priželjkivani mir, potrebnu relaksaciju i rekreaciju po sopstvenoj meri mogu zgodno i jeftino da pronađu na planini Gučevo.

Gučevo, je šumovita planina koja je natkrila Banju Koviljaču s južne strane. Planina i Banja su dva nedeljiva pojma, jer se uslovljavaju i na sto načina spajaju i prožimaju.

Na samo 4 km od Podrinjske lepotice Banje Koviljače, na nadmorskoj visini od 550 m., koja nesumnjivo predstavlja raj za uživaoce u prirodnim lepotama, nalazi se Ugostiteljski kompleks "Vidikovac".

Naziv "Vidikovac" potiče iz razloga što se na samo 80 metara od kompleksa nalazi vidikovac sa koga se pruža najlepši pogled na reku Drinu i Republiku Srpsku. Od Loznice kompleks je udaljen 10 km, Beograda 145 km , Novog Sada 135km, Šabca 55 km, Valjeva 81 km, od Sarajeva 161 km. U blizini se nalazi veliki broj kulturno istorijskih spomenika: Tršić 14 km, manastir Tronoša 20 km, Soko grad 70 km, Crkva brvnara u dobrom potoku 25 km, spomen kompleks na Tekerišu 20 km, manastir Čokešina 18 km, manastir Petkovica 45 km, manastir Kaona 90 km, manastir Tavna 30 km i mngi drugi.

14

Tršić

70

Soko grad

20

Spomen kompleks na Tekerišu

45

Manastir Petkovica

20

Tronoša

25

Crkva brvnara u Dobrom potoku

18

Manastir Čokešina

90

Manastir Kaona

Odmaralište "VIDIKOVAC" raspolaže sa 23 sobe i  3 duplexa, kapaciteta cca od 120 do 140 ležaja raspoređenih u prizemlju, prvom i drugom spratu. Sobe su uređene  podnim laminatom, twc, sattv, wifi, klima uređajima. U sklopu odmarališta je i klimatizovan restoran sa 100 sedećih mesta (povezan toplom vezom sa objektom), banket sala (učionica) sa 25 sedećih mesta, deo za pranje veša, otvorena bašta, zatvorena diskoteka (sa pratećom opremom) povezana toplom vezom sa objektom, park za decu sa klackalicama i ljulaškama, otvoreni sportski tereni za male sportive. U okviru parka je i mini zoo vrt sa zečevima, paunima, golubovima. Ceo kompleks svojom funkcionalnošću i opremljenošću pruža mogućnost da se gost odvoji od svakodnevnih problema i, dok je ovde, prepusti se odmoru, opuštanju i uživanju.

10

Loznica

145

Beograd

135

Novi Sad

55

Šabac

Svaki trenutak proveden na Gučevu, u odmaralištu Vidikovac, za nas je bilo pravo zadovoljstvo. Veliko hvala za sav Vaš trud. Sve čestitke od učenika I2, II2, III3 i II3 i njihovih učitelja! Nadamo se da ćemo se ponovo videti.
Osnovna škola "Dositej Obradović" Omoljica
Hvala Vam na pravom srpskom gostoprimstvu! Nek je vino u našoj čaši i pesma na usnama.
Udruženje studenata tehnike Evrope
Bili smo sa Vama i prethodnih godina pa se nadamo da ćemo se družiti i dalje.
OŠ "Živko Ljujić" Nova Varoš
Malo je reći divno. Doček. Unošenje stvari. raspoređivanje. Organizacija. Zabava. Higijena. Tople sobe. Hrana. Zdravstvena nega. Ljubaznost. Tolerancija, Briga. Lepa reč. Pažnja. Kratko rečeno oduševljeni smo.
Učiteljice Ljilja i Beba. OŠ "Vuk St. Karadžić" Starčevo

O odmaralištu

Na samo 4 km od Podrinjske lepotice Banje Koviljače, na nadmorskoj visini od 550 m., koja nesumnjivo predstavlja raj za uživaoce u prirodnim lepotama, nalazi se Ugostiteljski kompleks "Vidikovac".

Kontakt podaci

Dečije odmaralište "Vidikovac"

015 / 818 - 326

Turistička agencija "Gučevo-Travel"

015 / 875 - 045

office@gucevotravel.co.rs

www.gucevotravel.co.rs/

Newslatter

Prijavite se za promotivne ponude.
Copyright © 2018 Odmaralište Gučevo. Sva prava zadržana.

Search